OM OSS

Spira Pedagogen 2018

Spira Pedagogen är mässan för studenter på Pedagogen vid Göteborgs universitet. Vad betyder egentligen Spira? Jo det är att växa eller att gro: och det är just att växa i yrkeslivet och växa som person som du kan göra på våran mässa!
Spira Pedagogen äger i vanliga fall, precis som de andra Spira mässorna, rum på våren. Men denna gång ville vi testa något nytt och kör även en höst-edition av mässan. Vi har utgått från utvärderingarna som gjordes av studenterna och utställarna i våras och gör nu en storsatsning, så vi hoppas på att ännu flera studenter besöker B-huset den 30 oktober. Extra välkomna är alla nya studenter som precis börjat plugga på Pedagogen!

Mässan är till för att du som student ska kunna inspireras på olika sätt. Se vad arbetslivet har att erbjuda när ni är färdiga med utbildningen. Eller hitta en intressant arbetsplats att jobba på under terminerna eller varför inte nästa sommarjobb. För företag och organisationer är det dessutom ett bra tillfälle att komma i kontakt med framtidens arbetskraft. Målet är att vi ska ha en trevlig dag tillsammans och att du ska bli inspirerad, oavsett vem du är och vilka mål du har.

Så kom och besök mässan – innan eller efter dina föreläsningar, kanske i lunchpausen eller om du inte är schemalagd den dagen.. Kom ändå! Träffa utställare och bli pepp & få motivation inför ditt framtida arbetsliv. Vi delar även ut goodiebags & gratis kaffe så du kommer komma hem med med både erfarenheter och fysiska saker. Det låter la gött?

Vi i projektteamet för Spira Pedagogen 2018 är riktigt taggade och är säkra på att detta kommer bli en rolig och givande dag för såväl studenter som utställare.

Boka in tisdagen den 30 oktober redan nu så ses vi där!

Har du några frågor är det bara att skriva till spira.pedagogen@gota.gu.se.