Tips

Här kommer tips från projektteamet till er inför mässan!

Spira katalogen 2018
Här finner du årets katalog. I denna katalog finner du all information du behöver för att kunna maxa din upplevelse av mässan. Läs om årets mässa i sin helhet och även om alla utställare. Katalogen kommer även att finnas fysiskt under mässan. Kika in och förbered dig inför Spira Pedagogen hösten 2018!
Prata med någon - vem som helst!
Alla är på mässan av genuint intresse, så det är bara att börja prata med vem som helst! Lättast är det med utställarna, som avsatt arbetstid för din skull. Känns det svårt att komma på bra frågor? Vi rekommenderas varmt att läsa om dem i t.ex. katalogen innan. Du kan även ställa frågor om exempelvis deras värdegrunder, vad de letar hos kandidater, om de har några spännande projekt på gång eller hur möjligheterna ser ut till samarbete med till exempel uppsats/ex-jobb. Vi i projektteamet och vårat crew kommer finnas runt omkring på mässan och vi vill också prata med er och svara på frågor!
Delta i våra tävlingar!
Vi kommer ha en tipspromenad med frågor som utställarna har i sina montrar, det kommer hjälpa er att starta konversationer och vinnaren får ett fint pris! Hämta papper och penna på Spira-bordet vid entrén och sätt igång... Om du Instagramar från mässan så får du mer än gärna använda hashtagen#Spira2018.
Utveckla din idé
Har du idéer om hur samhället skulle kunna utvecklas i en positiv riktning? Spira Pedagogen och årets utställare är mycket intresserade av att komma i kontakt med dig som har en idé där målet är att skapa samhällsnytta. Det kan handla om ett lokalt projekt, en digital mötesplats eller en företagsidé. Tag chansen att presentera din idé för någon eller flera av våra utställare den 30 oktober.
Ha roligt!
Oavsett om du kommer själv eller med dina vänner till mässan - så vill vi att du har roligt! Passa på att prata med så många utställare som möjligt - lär dig något nytt, skaffa nya kontakter och inspireras av vad framtiden har att erbjuda! Delta i workshops, gå på föreläsningar och var med på våra olika aktiviteter, så får du ut MER av Spira Pedagogen. Varmt välkommen den 30 oktober!